سایت

نرم افزار های مورد نیاز

تبلیغات متنی


سوپ رشته فرنگی یا سوپ ورمیشل یکی از سوپ های بسیار پرطرفدار در ایران است که طرز تهیه بسیار آسانی نیز دارد و به سرعت هم آماده می شود. ما در این مقاله علاوه بر دستور تهیه سوپ ورمیشل ساده یک دستور برای طرز تهیه سوپ رشته آسیایی که بسیار جدید و مقوی و خوشمزه است را نیز برایتان آماده کرده ایم که حتما خوشتان می آید. با ما همراه باشید.

۱. سوپ رشته یا ورمیشل ساده

طرز تهیه سوپ رشته یا ورمیشل و نودل

مواد لازم

– رشته یا ورمیشل  یک فنجان

– سینه مرغ ریز شده یک عدد

-سبزی جعفری یا گشنیز نصف فنجان

-هویج ریز شده ۲ عدد کوچک

-رب یا آب گوجه فرنگی ۲ عدد

-پیاز ۱ عدد متوسط

-نمک و فلفل و لیمو

طرز تهیه سوپ رشته

ابتدا پیاز را خلالی یا نگینی بسیار ریز و باریک می کنیم و سپس به همراه سینه مرغ میپزیم و پس از ۱۵ دقیقه هویج های رنده شده را نیز اضافه می کنیم. پس از نیم ساعت که مرغ و هویج کاملا پختند و نرم شدند رب یا آب گوجه فرنگی را هم اضافه میکنیم و جعفری و گشنیز خرد شده را روی سوپ میریزم. حواستان باشد که سبزی سوپ رشته زیاد نپزد و طراوت و عطر و طعم خود را از دست ندهد. پس از ۲ دقیقه ورمیشل یا همان رشته فرنگی را نیز اضافه کنید و زمانی که اندکی نرم شد نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. سوپ رشته فرنگی را در ظرف مناسب سرو کنید و با یک برگ جعفری و مقداری آبلیمو آن را تزیین و مزه دار کنید.

۲۲. سوپ آسیایی نودل و گوشت گاو

طرز تهیه سوپ رشته یا ورمیشل و نودل

مواد لازم:

– روغن کانولا – نصف قاشق غذاخوری

–  رازیانه‌ی ستاره‌ای شکل

– نودل یا فوتوچینی،‌۳۴۰ گرم

– زنجبیل (تازه) – دو و نیم سانت (پوست کنده و خرد شده)

– گوشت گوساله – ۷۰۰ گرم (خرد شده به صورت یک و نیم سانتی)

– آب 6 فنجان

– پیاز (متوسط) – ۲ عدد (خرد شده)

– آب گوشت گاو کم نمک – ۴ فنجان

– سیر – ۴ حبه (پوست کنده)

– سویا سس کم سدیم – ۱/۴ فنجان

– گشنیز و / یا برگ تازه‌ی ریحان برای سرو

– فلفل سیاه و نمک برای بهبود طعم و مزه

طرز تهیه سوپ نودل

روغن را در یک قابلمه‌ی بزرگ بریزید و آن را روی شعله بالا گرم کنید. فلفل و نمک را روی گوشت بریزید. گوشت را به مدت ۴ دقیقه تفت بدهید تا قهوه‌ای شود. آن را به یک آرام‌پز منتقل کنید و سس سویا، سیر، آب، زنجبیل، پیاز و رازیانه را به آن اضافه کنید. حالا، این ترکیب را به مدت ۶ ساعت طبخ کنید تا گوشت خوب نرم شود. همچنین می‌توانید تمام مواد تشکیل‌دهنده را در یک ظرف بزرگ روی شعله‌ی خیلی پایین به مدت ۳ ساعت بجوشانید. وقتی گوشت گاو آماده شد، رشته‌ها را طبق دستورالعمل درج شده روی بسته آماده کنید. نمک و فلفل سیاه را به سوپ اضافه کنید. رشته‌ها را در ۸ کاسه بزرگ تقسیم کنید. بعد گوشت و آب گوشت را وسط رشته‌ها بریزید. سوپ را با تزئین مورد علاقه‌تان سرو کنید.

برای اطلاع از سایر دستور تهیه غذا و شیرینی و دسرهای مختلف به بخش طرز تهیه و روش پخت مراجعه کنید.


ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده- سارا فیضی

منبع: هوم رمدی هکس

۲ طرز تهیه سوپ رشته یا ورمیشل و نودل که باید امتحان کنید


نوشته های مرتبط

مشخصات

دانـــــلود

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها

    دسته‌ها