نرم افزار های مورد نیاز

تبلیغات متنی


پاییز هزار رنگ از راه رسیده و آماده کردن یک سوپ داغ و مقوی و خوشمزه مخصوص روزهای بارانی و زیبا واقعا عالی و منحصر به فرد است. اگر شما هم از عاشقان انواع سوپ ها هستید در مجموعه مقالات آشپزی سایت بازده با ما همراه باشید تا دستور تهیه و روش پخت های بسیار استثنایی و خوشمزه و جدید را یاد بگیرید. در این نوشتار هم طرز تهیه سوپ سیب زمینی بسیار مقوی و خوشمزه را برای شما آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.

۱. سوپ سیب زمینی و آب مرغ

طرز تهیه سوپ سیب زمینی

مواد لازم:

– آرد – 1 قاشق غذاخوری

– ژامبون گوشت – ۲ برش (خرد شده)

– سیر – 2 حبه (خرد شده)

– سیب‌زمینی  (متوسط) – 2 عدد (پخته)

– ۴ پیازچه – (خرد شده، قسمت سفید و سبز جدا از هم)

– آب مرغ کم نمک – 8 فنجان

–  چدار رنده شده

– فلفل سیاه و نمک برای بهبود طعم و مزه

– سس تاباسکو بنا به ذائقه‌تان

– خامه‌ی شل – نصف فنجان

طرز تهیه سوپ سیب زمینی

یک قابلمه‌ی بزرگ را روی شعله‌ی متوسط ​​قرار بدهید تا گرم شود. ژامبون را داخل آن بریزید و 5 دقیقه با کمی روغن تفت بدهید تا ترد شود. سپس نوارهای ژامبون ترد شده را بیرون بیاورید و اجازه بدهید فقط یک نوار ژامبون داخل قابلمه بماند. حالاسیر و قسمت سفید پیازچه را اضافه کنید و دو دقیقه تفت بدهید تا نیمه شفاف شود. آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا خوب به خورد مواد برود. آب مرغ را به آن اضافه کنید و به منظور جلوگیری از تشکیل هر نوع توده‌ای، خوب هم بزنید. یکی از سیب‌زمینی‌های پخته را بردارید و پوست آن را بکنید.

سپس آن را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. سیب‌زمینی را در آب گوشت له کنید. سپس سوپ را در مخلوط‌کن پوره کنید تا صاف‌تر شود. سیب‌زمینی دیگری را همراه با پوست به صورت مکعب خرد کنید و بعد از اضافه کردن خامه‌ی شل آن را هم داخل سوپ بریزید. سپس فلفل سیاه و نمک را روی سوپ بپاشید. شعله را پایین بیاورید و اجازه بدهید به مدت 5 تا 10 دقیقه‌ی دیگر هم بپزد. سوپ را درون کاسه بریزید و با ژامبون، کمی پنیر چدار رنده شده، قسمت سبز پیازچه و کمی سس تاباسکو سوپ را تزئین کنید.

۷. سوپ سیب‌زمینی و گل کلم

طرز تهیه سوپ سیب زمینی

مواد لازم:

– سیب‌زمینی  – 6  فنجان (پوست کنده و خرد شده)

– روغن 1 قاشق غذاخوری

– کرفس- 1 ساقه (خرد شده)

– گل کلم 6-8 فنجان (خرد شده)

– پیاز زرد (بزرگ) – 1 (خرد شده)

– سیر – 1 حبه (کوچک)

– آب مرغ یا سبزیجات – 5 فنجان

– پیازچه (خرد شده)

– پنیر (رنده شده)

– فلفل سیاه

– خامه ترش

– نمک برای بهبود طعم و مزه

طرز تهیه سوپ سیب زمینی

روغن را در یک قابلمه روی شعله‌ی متوسط ​​گرم کنید. پیاز را به مدت پنج دقیقه روی شعله‌ی پایین تفت بدهید. کرفس را به آن اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه بپزید. حالا سیر را به آن اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدهید. سیب‌زمینی ، گل کلم و آب مرغ را اضافه کنید. خوب هم بزنید و صبر کنید تا بجوشد. شعله را پایین بیاورید و در قابلمه را بگذارید. اجازه بدهید به مدت 15-20 دقیقه روی حرارت پایین آرام بجوشد. اطمینان حاصل کنید که همه چیز ترد شده‌است. این سوپ را با استفاده از مخلوط کن میکس کنید تا زمانی که صاف و نرم شود. آب مرغ و نمک را اضافه کنید. در نهایت سوپ را با خامه ترش، پیازچه، پنیر و فلفل سیاه بیارایید. سوپ را داغ سرو کنید.

برای اطلاع از سایر دستور تهیه غذا و شیرینی و دسرهای مختلف به بخش طرز تهیه و روش پخت مراجعه کنید.


ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده- سارا فیضی

منبع: هوم رمدی هکس

سوپ سیب زمینی: ۲ طرز تهیه سوپ سیب زمینی بسیار مقوی و خوشمزه


 

نوشته های مرتبط

مشخصات

دانـــــلود

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها

    دسته‌ها