ترشی مخلوط یکی از مخلفات بسیار خوش طعم و خوش عطر و سنتی سفره های خوراک ایرانیان است که بیشتر در فصل پاییز و زمستان با انواع غذاها مصرف می شود. طرز تهیه ترشی مخلوط بسیار آسان است اما باید چند فوت و فن مهم درست کردن آن را هم بدانید تا ترشی تان زود کپک نزند یا بدشکل و بد طعم نشود. در این نوشتار با ما همراه باشید تا طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی بسیار سالم و خوشمزه را بدانید و چند راز مهم خوشمزه تر شدن ترشی تان را هم فرا بگیرید.

طرز تهیه ترشی مخلوط

مواد لازم برای تهیه ترشی

۲ کیلو گل کلم

نیم کیلو کلم قرمز

نیم کیلو پیاز ترشی(پیاز ریز قرمز)

۱ کیلو هویج

۱ کیلو کرفس

۱ کیلو خیار قلمی

نیم کیلو سیب زمینی ترشی

۱۰۰ گرم موسیر

۱۰۰ گرم فلفل تند

۱۰۰ گرم فلفل شیرین

۳۰۰ گرم مخلوط سبزی(نعناع، مرزه، ترخان)

۱۰۰ گرم پودر گلپر

سرکه و نمک به میزان کافی

۵ فوت و فن مهم درست کردن ترشی مخلوط

۱.همه مواد ترشی پس از شسته شدن باید کاملا خشک شوند و هیچ آب نجوشیده ای به ترشی اضافه نشود زیرا باعث کپک زدن آن می شود

۲. ترشی را در ظروف شیشه ای درست کنید و نگهداری کنید که ظروف پلاستیک عطر و طعم ترشی را خراب نکنند.

۳.تمام مواد ترشی باید خام باشند و ریز خرد شده باشند و خود سرکه عملیات پخت را انجام می دهد.

۴.میزان سرکه و نمک و فلفل ترشی به ذائقه شما بستگی دارد اما سعی کنید در استفاده از این طعم دهنده ها افراط و تفریط نکنید.

۵.تمام مواد استفاده شده در ترشی مخلوط می توانند با توجه به ذائقه شما تغییر کنند و کم و زیاد شوند. اگر طعم هرکدام از این سبزیجات را در ترشی دوست ندارید می توانید آن را حذف کنید.

طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی

ابتدا همه مواد را کاملا شسته و حسابی خشک میکنیم تا هیچ قطره آبی روی آنها باقی نماند.

سپس تمام سبزیجات را به اندازه های مساوی خرد میکنیم و کنار میگذاریم. پس از آن آب را میجوشانیم و سرکه را به آن اضافه کرده و می گذاریم اندکی خنک شوند. حالا وقت اضافه کردن نمک و فلفل به آب جوشیده و سرکه است.

ظرف شیشه ای مخصوص ترشی را کاملا شسته و خشک می کنیم. به ترتیب از تمام مواد اندکی در ظرف ریخته و سپس سبزیجات را روی آن می ریزیم. دوباره همین کار را تکرار کرده تا تمام مواد و سبزیجات در شیشه جای بگیرند. حالا آب و سرکه را داخل ظرف ریخته تا سطح سبزیجات را بپوشاند. درب ظرف را بسته و در محیط آشپزخانه تا سه روز نگه دارید. پس از سه روز می توانید ترشی را داخل یخچال گذاشته و از هفته دوم ترشی شما آماده میل کردن است.

برای اطلاع از دستور غذاهای مختلف و طرز تهیه انواع غذا، شیرینی و دسر و … اینجا کلیک کنید.


ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – گروه آشپزی تحریریه بازده

منبع: howsweeteats

طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی بسیار سالم و خوشمزه + ۵ فوت و فن مهم


نوشته های مرتبط

مشخصات

دانـــــلود

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها

    دسته‌ها