ته چین مرغ یکی از آن غذاهای لذیذ سنتی ایرانی است که به خاطر داشتن مواد بسیار مغذی و رنگ و لعاب بسیار زیبای زعفران و زرشک بین بسیاری از افراد محبوب است. پخت ته چین مرغ کار ساده و راحتی است به شرط آنکه مراحل را دقیق و درست انجام دهید. در ادامه این نوشتار با ما همراه باشید تا طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی و خوشمزه را بدانید و چند عکس از تزیین ته چین مرغ هم ببینید.

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی

مواد لازم برای ته چین مرغ برای ۴ نفر

-۲ پیمانه برنج

-۲ عدد تخم مرغ

-۱ عدد سینه مرغ

-نصف پیمانه ماست

-۳ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده

-نصف پیمانه روغن

-۲ قاشق غذاخوری کره

-نصف پیمانه زرشک

– نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی

ابتدا سینه مرغ را با مقداری زردچوبه و نمک و پیاز می پزیم تا به خوبی نرم و پخته و خوش عطر شود. پس از اینکه مرغ کاملا پخت اجازه می دهیم خنک شود و بعد با چاقو و چنگال مرغ را به رشته های باریک خرد میکنیم.

سپس زرشک ها را خیس کرده و با اندکی کره تفت دهید تا رنگ زیبایی پیدا کند و باز و درشت شوند. حالا برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و بعد از آن با آب نیمه گرم آبکشی کنید. میزان پخت برنج باید اندازه ای باشد که وقتی دانه برنج را بین دو انگشتان می فشارید وسط آن مقداری خام و اطرافش نرم و پخته باشد.

حالا یک ظرف بزرگ و توگود انتخاب کنید و ماست و تخم مرغ و نمک و فلفل و زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد حسابی با هم مخلوط شوند. در این مرحله آرام آرام برنج را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا تمام برنج رنگ زعفران را بگیرد. ظرفی که برای پخت ته چین مرغ در نظر گرفته اید را با روغن حسابی چرب کنید و نیمی از مخلوط برنج را کف آن بریزید و فشار دهید تا به خوبی قالب ظرف تان را بگیرد. سپس مرغ پخته شده و تکه تکه شده را به شکل یک لایه روی مواد بخوابانید و زرشک سرخ شده را روی آن بریزید. در این مرحله قسمت دوم برنج آغشته با مواد را به آن اضافه کنید و مجددا فشار دهید تا قالب ته چین خوش شکل و زیبا در بیاید. حالا کره را داغ کنید و روی برنج بریزید.

پخت روش شعله اجاق گاز یا فر و مایکروویو فرقی ندارد

قابلمه را روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید یا ظرف تان را در فر یا مایکروویو بگذارید. حدود ۱ ساعت زمان برای آماده شدن ته چین مرغ لازم است. در این فاصله خلال بادام و خلال پسته را خیس کنید و مقداری دیگر زرشک برای تزیین روی ته چین تفت بدهید.

پس از اینکه ته چین آماده شد در ظرف مخصوص سرو به همان شکل قالبی برگردانید و با خلال پسته و بادام و زرشک تزیینش کنید.

۵ ایده برای تزیین ته چین

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی

برای اطلاع از دستور غذاهای مختلف و طرز تهیه انواع غذا، شیرینی و دسر و … اینجا کلیک کنید.


ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – گروه آشپزی تحریریه بازده

منبع: howsweeteats

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی و خوشمزه+ عکس تزیین ته چین


نوشته های مرتبط

مشخصات

دانـــــلود

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها

    دسته‌ها